welkom !

Ergens tussen Bordeaux en Bergerac, in de buurt van Saint-Emilion en Pomerol, ligt de "Ostal in de Perigord", gebouwd in de stevige en aantrekkelijke stenen uit de streek. De Ostal biedt u drie charmante kamers en een aparte vakantiehuis aan. Het is makkelijk bereikbaar vanuit de luchthavens van Bordeaux en Bergerac enerzijds en vanuit het TGV-treinstation van Libourne anderzijds.  

Cecile en Philippe verwelkomen u en uw gezin met open armen. Het is de ideale uitvalsbasis om de nabijgelegen departementen (de Gironde, de Dordogne en de Lot & Garonne) te verkennen.  Misschien wenst u te genieten van een romantische uitje met 2; of misschien bent u in familieverband of met vrienden op doorreis bent naar Spanje; of wenst u een overnachting tijdens een zakenreis; of misschien bent u gewoon nieuwsgierig om ons te ontmoeten.  In alle geval, u bent steeds van harte welkom.

Wij bieden een familiehuis aan in een klassiek ontworpen kader en in de typische stijl van de streek. Naast een warme ontvangst, leveren we eveneens discrete maar attentvolle attente service af. Tevens stellen we onze rijke kennis en documentatie over de regio ter beschikking. 

Naast de verschillende kamers en bijhuis vindt u ook nog een omheind en gewarmd (tussen Juni tot september) zwembad (6x12m en 1,5m diep), een tuin van 10.000m² en twee tennis speelterreinen (150m van het huis in de dorp) . Kinderspeeltuigen, fietsen, wandelkaarten, enz. Het is allemaal aanwezig zodat u zich ten volle kunt ontspannen. 

Voor onze actieve gasten die waardevolle voorwerpen meebrengen zoals fietsen, motorfietsen, kajaks, enz. zijn er beveiligde ruimten ter beschikking. Er is zelfs een ruimte waar u mini-workshops kunt organiseren.


Share

Guide du Routard 2016

Contact


L'OSTAL EN PERIGORD

3 Grande Rue
24230 VELINES

(33) 6 52 04 57 30
(33) 6 62 01 45 46

GPS:
N44 51 564'
E 000 06 284'

Réalisation Lapin Rouge Communication - création de site internet Bordeaux